Buckingham Street

An older couple had sold a larger house, which they had lived in for more than 40 years, and bought a very run down, cold and dark basement flat. With a limited budget we restored the remaining original features, re-plastered, re-wired, re-plumbed and installed new heating, windows and low energy lighting with a light oak floor to brighten it up. The design incorporated their favourite pieces of art and furniture, which we helped them select, so that it would still feel like home. The kitchen was moved to where the original living room had been and the old kitchen was made into the master bedroom with a new ensuite created from the existing corridor. The kitchen worktop was fabricated in one 4 metre length and delivered on a low-loader! They were able to move straight in, un-pack and get on with enjoying their retirement.