Highburgh

I had already designed a house for this client and when they moved home, they got in touch. It was an interesting challenge to incorporate furniture and art that we had sourced for the previous property, to create a look they would love without simply duplicating ideas from that project. the interior layout was intricately altered, a door blocked off in the hall, a new kitchen formed behind it raised up (for a bit of theatre!) linked laterally to the existing dining room, we also knocked through between the dining room and living room as well as creating double doors from the hall into the living room. On the lower level we added a kitchen next to the back door, also handy for making breakfast in bed for the two bedrooms downstairs. we created and ensuite and dreaming room for the master bedroom added a family bathroom, flooring throughout the lower level with custom coloured aubergine purple carpet.